Hölick Havsresort & Spa

Adress: 824 93 Hölick
Område: Hudiksvall (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta

Hotell | Hölick Havsresort ligger på Hornslandet, längst ut i havsbandet utanför Hudiksvall i Hälsingland, med flera sandstränder och ett litet fiskeläge i närheten. I naturreservatet som angränsar resorten finns både havsnatur, gammal urskog med fina vandringsleder och rastplatser utrustade med grillmöjligheter.

Hölick Havsresort erbjuder en unik upplevelse nära natur, hav och stränder, utan avkall på bekvämligheter. Här kan man gå på utomhus-spa, eller njuta av mat på någon av våra två restauranger - Lagunen eller Sand & Kök med utsikt över havet.

Boendealternativ
Det finns olika boendealternativ - större designchalets med egen utomhusjacuzzi, mini-chalets med hotellstandard och tipi-tält inredda med dubbelsäng, fåtöljer, mattor och belysning och utrustade med el och en terrass med utomhusmöbler.

Här finns äventyrsgolf, stand-up-paddle-uthyrning, café, butik, två restauranger, beachvolley-nät och en plan för fotboll, badminton och andra aktiviteter. Nytt sedan 2022 är 2 paddelbanor samt ett utegym.

Konferens på Hölick havsresort
Vi har en huvudsaklig konferensvåning som är belägen vid Pool & Bar. Det är en rymlig lokal för upp till 40 personer. Vidare finns ytterligare en lokal med plats for 15 personer med två grupprum. Med naturreservatet runt knuten finns goda möjligheter till aktiviteter i det fria. Vi hjälper er gärna med förslag. Varför inte inleda dagen med yoga och avsluta med after-work på Pool & Bar med jacuzzibad och relax?

Restaurang

Recensioner

Faciliteter och service

Faciliteter
Restaurang Spa

Kontaktinformation

Telefonnummer
(0)650-56 50 32

Boenden i Hälsingland

Här hittar du boenden för din vistelse i Hälsingland. Hotell, B&B, Vandrarhem, Campingar och stugor i hela Hälsingland.


Vill du synas här?

Kontakta oss på info@destinationhalsingland.se

Boenden i Hälsingland

Här hittar du boenden för din vistelse i Hälsingland. Hotell, B&B, Vandrarhem, Campingar och stugor i hela Hälsingland.

Vill du synas här?

Kontakta oss på info@destinationhalsingland.se
Build: 2024-07-11 17:13:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-5230.cbischannel-240.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails