Bed & Breakfast hos Träslottet

Adress: Koldemo 4055, 82162 Bollnäs
Område: Bollnäs (Naturnära)
Visa karta

B & B | Träslottet är ett av Hälsinglands största besöksmål och har kultstatus sedan öppningen 1964. Nytt från och med 2021 är möjligheten att bo på Träslottet.

Nu är Lisas hus från början av 1800-talet nyrenoverat med 4 rum för uthyrning, allt med den gamla charmen bevarad. Här finner Ni underbara kilsågade skurgolv, härliga gamla original tapeter, fungerande kakelugnar och vedspis i köket. Allt renoverat efter de nya brandklassningsnormerna för uthyrning.
I Bagarstugan bor du bekvämt en trappa upp med egen hall. Här är det gamla snickerier och pärlspont som sätter stämningen. Frukost levereras på morgonen i en korg som Ni beställer kvällen innan. Avnjut den på rummet, i köket eller varför inte någonstans i vår 3,5 hektar stora vackra park/trädgård!
Vårt B&B är en dröm för barnfamiljen, med den stora lekparken rakt utanför dörren. Inredningen är en blandning av antikviteter och nyare stilmöbler allt i en lantlig stil för att harmoniera med platsen. Sängkläder, slutstädning och frukost ingår i priset. Kök, dusch och toalett delas med övriga rum.

På området finns även 6 stycken välordnade ställplatser för husbilar, se separat beskrivning för detaljerad information.

Träslottet är en gammal Hälsingegård från 1700-talet med schablonmålningar och gamla tapeter. Här finns hantverksbutik, diversehandel, utställningar och två caféer som serverar gofika samt lättare maträtter. Sommartid håller caféerna öppet 11-17 alla dagar under sommaren (stängt midsommarafton).

Restaurang

Recensioner

Faciliteter och service

Kapacitet
Antal våningar: 2 Antal rum: 5
Senaste renovering
2021
Faciliteter
Cafeteria Restaurang Rökfria rum
Speciella behov
Barnvänligt Rökfritt

Kontaktinformation

Telefonnummer
070-651 39 48

Boenden i Hälsingland

Här hittar du boenden för din vistelse i Hälsingland. Hotell, B&B, Vandrarhem, Campingar och stugor i hela Hälsingland.


Behöver du hjälp?

Kontakta oss på info@halsingland.se

Boenden i Hälsingland

Här hittar du boenden för din vistelse i Hälsingland. Hotell, B&B, Vandrarhem, Campingar och stugor i hela Hälsingland.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss på info@halsingland.se
Build: 2023-12-01 12:55:26, Host: cbonline02, DB: o3.cbguide-5230.cbischannel-240.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails