Bed & Breakfast hos Träslottet

Adress: Koldemo 4055, 82162 Bollnäs
Område: Bollnäs (Naturnära)
Visa karta

B & B | Träslottet är ett av Hälsinglands största besöksmål och har kultstatus sedan öppningen 1964. Sedan 2021 finns möjligheten att bo på B&B på Träslottet.

Nu är Lisas hus från början av 1800-talet nyrenoverat med 4 rum för uthyrning, allt med den gamla charmen bevarad. Här finner Ni underbara kilsågade skurgolv, härliga gamla original tapeter, fungerande kakelugnar och vedspis i köket. Allt renoverat efter de nya brandklassningsnormerna för uthyrning.
I Bagarstugan bor du bekvämt en trappa upp med egen hall. Här är det gamla snickerier och pärlspont som sätter stämningen. Frukost levereras på morgonen i en korg som Ni beställer kvällen innan. Avnjut den på rummet, i köket eller varför inte någonstans i vår 3,5 hektar stora vackra park/trädgård!
Vårt B&B är en dröm för barnfamiljen, med den stora lekparken rakt utanför dörren. Inredningen är en blandning av antikviteter och nyare stilmöbler allt i en lantlig stil för att harmoniera med platsen. Sängkläder, slutstädning och frukost ingår i priset. Kök, dusch och toalett delas med övriga rum.

På området finns även 6 stycken välordnade ställplatser för husbilar, se separat beskrivning för detaljerad information.

Träslottet är en gammal Hälsingegård från 1700-talet med schablonmålningar och gamla tapeter. Här finns hantverksbutik, diversehandel, utställningar och två caféer som serverar gofika samt lättare maträtter. Sommartid håller caféerna öppet 11-17 alla dagar under sommaren (stängt midsommarafton).

Restaurang

Recensioner

Faciliteter och service

Kapacitet
Antal våningar: 2 Antal rum: 5
Senaste renovering
2021
Faciliteter
Cafeteria Restaurang Rökfria rum
Speciella behov
Barnvänligt Rökfritt

Kontaktinformation

Telefonnummer
070-651 39 48

Boenden i Hälsingland

Här hittar du boenden för din vistelse i Hälsingland. Hotell, B&B, Vandrarhem, Campingar och stugor i hela Hälsingland.


Behöver du hjälp?

Kontakta oss på info@destinationhalsingland.se

Boenden i Hälsingland

Här hittar du boenden för din vistelse i Hälsingland. Hotell, B&B, Vandrarhem, Campingar och stugor i hela Hälsingland.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss på info@destinationhalsingland.se
Build: 2024-04-17 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-5230.cbischannel-240.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails