Husbilsplatser vid Träslottet

Adress: Koldemo 4055, 82162 Bollnäs
Område: Bollnäs (Naturnära)
Visa karta

Ställplatser | Träslottet, som är ett av Hälsinglands största besöksmål sedan öppningen 1964, erbjuder 6 stycken husbilsplatser med elstolpe, iordningställda 2021. De trevliga ställplatserna har tillgång till vatten, sophantering, toalett och dusch samt möjlighet att hyra tvättmaskin och torktumlare.

Träslottet är en gammal Hälsingegård från 1700-talet med schablonmålningar och gamla tapeter. Här finns hantverksbutik, diversehandel, utställningar och inte mindre än två caféer som serverar gofika samt lättare maträtter. Caféernas öppettider är 11-17 alla dagar under sommaren (stängt midsommarafton).
Det går bra att förbeställa frukostkorg eller färskt matbröd i caféet dagen innan, med utlämning från kl 08,00 dagen efter.
Hela parken om 3,5 hektar, med stor lekplats, står till förfogande och grillplats med sittplatser finns vid husbilparkeringen. I anslutning till ställplatserna finns en auktoriserad turistbyrå som gärna hjälper till med information om vad som finns att se och göra i Bollnäs och Hälsingland. Goda fiskemöjligheter finns i omgivningarna, även med guide. Knappt en halvtimme bort ligger Järvsö med Järvzoo, skidbackar på vintern och cykelpark med down hill-cykling i världsklass, samt fina xc-leder på sommaren. Orbaden med Zip & Climb, fina stränder och SPA åker du till på 10 minuter.

Restaurang

Recensioner

Faciliteter och service

Byggår
2021
Faciliteter
Cafeteria Restaurang

Kontaktinformation

Telefonnummer
070-651 39 48

Boenden i Hälsingland

Här hittar du boenden för din vistelse i Hälsingland. Hotell, B&B, Vandrarhem, Campingar och stugor i hela Hälsingland.


Behöver du hjälp?

Kontakta oss på info@destinationhalsingland.se

Boenden i Hälsingland

Här hittar du boenden för din vistelse i Hälsingland. Hotell, B&B, Vandrarhem, Campingar och stugor i hela Hälsingland.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss på info@destinationhalsingland.se
Build: 2024-04-17 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-5230.cbischannel-240.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails