Nygårdens Bed & Breakfast

Adress: Nygården 42, 82995 Harmånger
Område: Nordanstig (Naturnära)
Visa karta

B & B | För oss är kundens upplevelse av högsta vikt. Hos Nygårdens Bed & Breakfast, beläget i Harmånger på vår hälsingegård med anor från år 1602 och i samma släkt i 13 generationer, strävar vi efter att erbjuda en unik vistelse för våra gäster i Hälsingland.

Här kan du njuta av en autentisk och helt unik upplevelse av boende i Hälsingland. Vår frukost, där ägg och honung kommer från gården, kan t ex avnjutas vid ett bord tillverkat på gården redan år 1742 - det ger en härlig start på dagen!

Under din vistelse på Nygården får du möjlighet att delta i gårdens aktiviteter och lära känna gårdens djur, samt använda faciliteterna såsom studsmatta och grill. Vi har skapat ett unikt boende där varje "hus" i den stora logen representerar olika teman, såsom Skånehuset, Soldattorpet, 1600-talshuset och Hälsingegården. Varje hus har sina egna toaletter och duschar för bekvämlighet.

Frukosten serveras på vår stora glasveranda med panoramautsikt över den vackra dalgången. På vår restaurang, med fullständiga rättigheter och öppet dagligen från midsommar till den 17 augusti, kan du avnjuta både varma och kalla rätter, fika samt kulglass.

Vi lägger stor vikt vid kvalitet, från inredning till sängar, för att säkerställa att du lämnar oss mätt efter vår stora bufféfrukost och utvilad efter en natt i bekväma sängar. När du som gäst lämnar oss nöjd och belåten, känner även vi oss nöjda som värdar.

Varmt välkommen till Nygårdens Bed & Breakfast för en minnesvärd vistelse mitt i Hälsingland!

Recensioner

Kontaktinformation

Mobilnummer
070-573 29 37

Boenden i Hälsingland

Här hittar du boenden för din vistelse i Hälsingland. Hotell, B&B, Vandrarhem, Campingar och stugor i hela Hälsingland.


Behöver du hjälp?

Kontakta oss på info@destinationhalsingland.se

Boenden i Hälsingland

Här hittar du boenden för din vistelse i Hälsingland. Hotell, B&B, Vandrarhem, Campingar och stugor i hela Hälsingland.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss på info@destinationhalsingland.se
Build: 2024-05-28 14:13:58, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-5230.cbischannel-240.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails