STF Undersvik Gårdshotell & Vandrarhem i Hälsingland

Adress: Undersvik 8992, 821 67 Vallsta
Område: Bollnäs (Naturnära, Sjönära)
Visa karta

Hotell | Bo vackert vid vatten och vandringsleder i Hälsingland.
STF Undersvik ligger mitt i Hälsinglands odlingslandskap med närhet både till älv, skog och berg. Läget intill älven Ljusnan, mellan Järvsö och Orbaden, är oerhört vackert och du känner ett rogivande lugn närstan vart du än befinner dig på platsen.

Efter varsam renovering av Uppsala stift driver STF från september 2023 den gamla stiftsgården i Undersvik som gårdshotell och vandrarhem. Här är du omgiven av grönområden, vandringelseder och vatten med möjligheter till aktiviteter som cykling, fiske, bad och paddling precis runt knuten. Men vi hoppas också att du ska kunna komma hit för att landa och bara vara i några dagar. Njut av vila, mys framför brasan, njutbara måltider och långsamma promenader. Kom hit och gör ingenting – helt i din egen takt.

Det är lätt att ta sig hit både kollektivt och med bil. Möjlighet finns också att bli upphämtad (upp till 8 personer) med elminibuss vid tåget i Vallsta/Järvsö eller buss vid riksväg 83.

Köket på Undersviks Matsal följer årstidernas utbud av råvaror och serverar enkel men vällagad mat med rena smaker. Inspirationen hämtas från gamla hantverkstraditioner och ett genuint hållbarhetstänk. Grundfilosofin är att använda lite mindre men lite bättre kött och fisk på tallriken samt mer och bättre odlade grönsaker. Så långt det är möjligt används svenska och ekologiska råvaror. Äkta mat – helt enkelt!

Boendet består av fem byggnader och erbjuder 133 bäddar. Allt från dubbelrum med dusch och toalett, familjerum och flerbäddsrum samt möjligheten att hyra ett eget hus med bastu.

Här finns flera konferensrum som tar mellan 4 och 100 personer samt sällskapsytor, stor veranda, lekplats, fotbolls- och volleybollplan, grillplats och en härlig sandstrand på promenadavstånd. Så småningom kommer du även att kunna delta i, eller varför inte arrangera dina egna, kurser inom exempelvis matlagning, allemansrätt och yoga.

Välkommen in i Hälsinglands famn!

Restaurang

Recensioner

Faciliteter och service

Senaste renovering
2023
Faciliteter
Bastu Konferensrum Restaurang Rökfria rum Wifi
Speciella behov
Husdjur tillåtna

Villkor

Öppettider
Året runt

Boenden i Hälsingland

Här hittar du boenden för din vistelse i Hälsingland. Hotell, B&B, Vandrarhem, Campingar och stugor i hela Hälsingland.


Behöver du hjälp?

Kontakta oss på info@destinationhalsingland.se

Boenden i Hälsingland

Här hittar du boenden för din vistelse i Hälsingland. Hotell, B&B, Vandrarhem, Campingar och stugor i hela Hälsingland.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss på info@destinationhalsingland.se
Build: 2024-04-11 10:22:46, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-5230.cbischannel-240.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails