Hassela Ski Resort

Adress: Älvåsen, 829 98 Hassela
Område: Nordanstig (Naturnära, Skogsmiljö)
Visa karta

Hotell | "Upptäck Skidåkning, Bad och Nöje i Norra Hälsingland - Hassela Ski Resort"
Hassela Ski Resort, beläget endast 35 mil från Stockholm, erbjuder en perfekt blandning av vinteraktiviteter och avkoppling i en naturskön miljö. Med största delen av resan på smidig 4-fälts väg, är detta en destination som är lätt att nå.

Boendealternativ för alla
Välj mellan att boka ett bekvämt hotellrum eller en charmig stuga med självhushåll. Våra hotellrum, som är generösa 21-36 kvm stora och utrustade med 2 ordinarie bäddar samt en bäddsoffa, erbjuder alla bekvämligheter du behöver, inklusive en toalett med dusch, TV och torkskåp. Dessutom ingår halvpension i priset, vilket innebär att du kan njuta av både kvällens middagsbuffé och frukostbuffé under din vistelse.

Skidåkning som förtrollar
Med 8 liftar och 20 nedfarter, inklusive den imponerande 2500 meter långa huvudnedfarten med en fallhöjd på 310 meter, har Hassela Ski Resort något för alla skid- och snowboardentusiaster. För de som älskar utmaningar finns en spännande snowpark och såklart även välpreparerade längdspår.

Familjevänliga aktiviteter
För familjer med barn finns en mängd roliga och underhållande aktiviteter, inklusive barnvänliga skidlektioner och en skidshop där du kan hyra utrustning för de små. På resorten finns även ett badhus och en rad restauranger som erbjuder allt från snabba mellanmål till utsökta måltider.

Enastående läge
Hassela Ski Resort har en oslagbar plats direkt vid pisten, och du kommer att befinna dig i samma byggnad som badhuset, restaurangen och nöjescentret. Detta gör din semester både bekväm och full av möjligheter.

Konferensmöjligheter
För företag och grupper erbjuder Hassela Ski Resort utmärkta faciliteter för konferenser och teambuilding-aktiviteter. Vi anpassar konferenspaket och aktiviteter efter gruppens behov, för en produktiv och minnesvärd vistelse.

Upptäck en värld av vinterglädje och avkoppling på Hassela Ski Resort i norra Hälsingland. Boka din drömsemester nu och skapa minnen för livet.
För bokning av stuga sommartid kontakta på 0652-56 56 00 (tis-tors 9–13) alt maila på info @hasselaski.se.

Välkomna!

Restaurang

Recensioner

Faciliteter och service

Kapacitet
Antal rum: 96 Antal konferensrum: 17 Antal barer: 2
Faciliteter
Bar Inomhuspool Konferensrum Restaurang Rökfria rum Spa Wifi
Speciella behov
Barnvänligt Rökfritt

Villkor

Öppettider
Vintersäsongen.
Incheckning (tidigast)
15:00
Utcheckning (senast)
11:00

Kontaktinformation

Telefonnummer
0652-56 56 00
Telefonnummer (Bokning)
+46 0652-56 56 00
Telefonnummer (Reception)
+46 0652-56 56 00

Boenden i Hälsingland

Här hittar du boenden för din vistelse i Hälsingland. Hotell, B&B, Vandrarhem, Campingar och stugor i hela Hälsingland.


Behöver du hjälp?

Kontakta oss på info@destinationhalsingland.se

Boenden i Hälsingland

Här hittar du boenden för din vistelse i Hälsingland. Hotell, B&B, Vandrarhem, Campingar och stugor i hela Hälsingland.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss på info@destinationhalsingland.se
Build: 2024-04-29 15:22:53, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-5230.cbischannel-240.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails