Cottage in Hälsingland - Torp i Freluga

Adress: Freluga Västbacka 4662, 821 93 Bollnäs
Område: Bollnäs (Naturnära)
Visa karta

Stuga | Välkommen till Torpet i Freluga, ett charmigt torp med plats för upp till 7 personer i en naturskön miljö mitt i Hälsingland. Byn Freluga är känd för sitt rika kulturliv, sina historiska miljöer och sin fantastiska natur. Här finns fina vandringsleder och möjligheter till bad och fiske i den närbelägna älven Voxnan.

Boende och faciliteter:
Torpet består av 4 r o k och erbjuder totalt 7 bäddar plus en spjälsäng. På nedre plan finns en hall, ett badrum med dusch och tvättmaskin, ett välutrustat kök med diskmaskin, ett vardagsrum med braskamin och TV samt ett sovrum med två enkelsängar och ett skrivbord. På övervåningen finns två separata sovrum, varav ett med dubbelsäng, skrivbord och en stor garderob, och det andra med tre enkelsängar och en fåtölj. Torpet har även en takad uteplats med kvällssol och en öppen altan med morgonsol och utsikt över åkrarna. Den generösa trädgården erbjuder utemöbler och en utomhusgrill.

Ytterligare boendealternativ:
På gården finns även "Gammelstuga i Freluga", ett boende sommartid med tre bäddar, som kan hyras separat eller som tillval för större sällskap.

Omgivningar och bekvämligheter:
Torpet är omgivet av bra bussförbindelser, inklusive X-trafiks linje 100 som förbinder centralorterna Edsbyn, Alfta, Bollnäs och Söderhamn. Bollnäs, huvudorten i närheten (7 km bort), erbjuder restauranger, badhus, bibliotek, shopping, sjukhus, polis och tågstation. Läget är förövrigt bra för utflykter över hela landskapet - i Hälsingland är det nära till både berg, älv och hav.

Uthyrningsalternativ och tilläggstjänster:
Torpet uthyres per dygn (minst två dygns bokning) eller per vecka, med möjlighet till diskussion om priset vid längre perioder. Sängkläder och handdukar ingår i hyran, och slutstädning kan ordnas mot en avgift. Husdjur är tyvärr inte tillåtna.

Tillvalstjänster:
Cottage in Hälsingland erbjuder även möjlighet att hyra vedeldad bastu, kanot, kajak, citybike samt båtar med 6 hk-motor för 4 personer.

För frågor och bokningar, vänligen kontakta vår stugvärd, Rolf Lysell, på 070-378 50 50.

Varmt välkomna till hjärtat av Hälsingland!

Recensioner

Kontaktinformation

Telefonnummer (Reception)
+46 (0)70-378 50 50

Boenden i Hälsingland

Här hittar du boenden för din vistelse i Hälsingland. Hotell, B&B, Vandrarhem, Campingar och stugor i hela Hälsingland.


Vill du synas här?

Kontakta oss på info@destinationhalsingland.se

Boenden i Hälsingland

Här hittar du boenden för din vistelse i Hälsingland. Hotell, B&B, Vandrarhem, Campingar och stugor i hela Hälsingland.

Vill du synas här?

Kontakta oss på info@destinationhalsingland.se
Build: 2024-10-11 16:47:20, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-5230.cbischannel-240.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails